STATIONS  - е третият концептуален проект на дизайнерска платформа Иван

...
STATIONS  - е третият концептуален проект на дизайнерска платформа Иван
Коментари Харесай

Музеят за съвременно изкуство показва проекта STATIONS

„ STATIONS ”  - е третият концептуален план на дизайнерска платформа „ Иван Асен 22 “. Той ще бъде показан от 9 ноември до 9 декември в Софийски боеприпас - Музей за модерно изкуство. Успехът на първите планове - „ XXSofia “ и „ Километър и половина ", е неоспорим.

Освен многочислената аудитория, посетила изложбите в „ Гьоте институт “ и САМСИ, двата фешън кино лентата, съпътстващи изложбите, получават номинации и награди на влиятелни фестивали за фешън филм в целия свят.  

Новият план на „ Иван Асен 22 “ „ STATIONS ” наблюдава и интерпретира световната наклонност мултилокализъм и изследва нашата, основана посредством опит и прекарвания на разнообразни точки по света, еднаквост с изразните средства на концептуалната мода, фешън филм и галерия - пространствена апаратура.

Какво е чувството да си наедно вкъщи на няколко места по света. И в случай че пътуването е търсене, а спирката - престой за несъмнено време на място, което води до друго, какво тогава е домът. Как наподобяват облеклата за спирките и по пътя и може ли дрехата да бъде леговище, което да ни резервира и закриля в разнообразни обстановки. Това са тематиките, които вълнуват създателите на плана.

Чуйте повече от кураторът Нели Митева .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР